Musíme začít zase tvrdě makat, říká hráč plzeňské Škodovky Ondřej Matýs

09.01.2024 19:35

Škoda se podruhé v tomto týdnu utkala proti Olomouci. Na domácím ledě zvítězili indiáni vysoko 8:0, v odvetě už se neradovali. Nedokázali využít přesilovek.

HC Škoda Plzeň_hokej_fanoušci_ilustrační_2023_2024 (17)

Škoda prohrála v Olomouci 3:7. Ač se v druhé třetině snažila alespoň o vyrovnání, domácí měli tentokrát navrch. Jaké jsou důvody neúspěchu? „Utekl nám začátek, kde jsme dostali dva góly v přesilovce. První byl takový nešťastný, u druhého byl pro změnu rozhodující smolný odraz. Podařilo se nám následně vrátit do zápasu, ale hnedka jsme dostali zas gól na 1:4. Znovu se nám povedlo snížit, za stavu 3:4 jsme po tom ještě sahali, ale nespadlo nám to tam. Předtím jsme dali ve dvou zápasech patnáct gólů, nyní se k tomu musíme vrátit a opět začít tvrdě pracovat,“ řekl po hře střelec dvou gólů Ondřej Matýs.

Škodovce se nepovedlo využít ani přesilovou hru pět na tři. "Přesilovky byly rozhodující, Olomouc jich využila pět, my žádnou. V minulém zápase se zase nám povedlo dát pět branek z početní výhod, dnes to bohužel neklaplo. Věřím, že se to zase otočí a příští zápas vyhrajeme,“ dodal plzeňský útočník.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT