Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvúli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

Škodovka předvedla parádní obrat, přípravný zápas ovládla 4:2

08.08.2023 20:39

Pauza plzeňským hokejistům skončila, po 147 dnech opět vyjeli k utkání. V rámci přípravy se v úterý 8. srpna utkali ve Strakonicích s Českými Budějovicemi.

 

Hokej ilistrační foto Milan Janoch

Úvodní přípravné utkání nakonec urvala plzeňská Škodovka. Po vyrovnané druhé třetině se rozhodovalo až v třetím dějství, kdy Plzeň přidala dvě branky.

První třetina byla oťukávací, hráči obou týmů měli pár šancí, žádnou z nich ale neproměnili. Druhá třetina už branky přinesla. Na obou stranách padly dva góly a do poslední části se šlo za vyrovnaného stavu 2:2.

„Soupeř nám dal ve druhé třetině dva rychlé góly, leč nám se brzy podařilo odpovědět a srovnat, což bylo strašně důležité. Následně se naše hra zlepšila," hodnotil trenér Plzně Petr Kořínek hru svých svěřenců ve druhé třetině.

Úvodní duel přípravy nakonec ovládla Škodovka, když v poslední třetině vstřelila ještě dva góly.  „Jsme rádi, že jsme zvítězili, protože to chceme v každém zápase. I když je to příprava, tak každý zápas se počítá, zvlášť když se povede takový obrat. Hráči tímto způsobem pochopí, že se vyplatí hrát za každého stavu. Nebyli jsme tu kompletní, nyní vše budeme ladit a hledat optimální sestavu,“ uvedl kouč Kořínek po zápase.

HC Škoda Plzeň - Banes Motor České Budějovice 4:2 (0:0, 2:2, 2:0)

Branky a nahrávky: 38. Straka, 40. Holešinský (Piskáček), 42. Indrák (Pour), 57. Matýs (Holešinský) – 34. Harris (Simon, Koláček), 36. Kříž
Průběh utkání: 0:0, 0:2, 4:2.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství