Noc s operou bude velkolepá! Podívejte se na záběry z generálky - FOTKY

29.06.2018 14:02

Už páteční večer bude na amfiteátru patřit Noci s operou v podání Pucciniho opery Turandot. A že to bude ohromná show, dokazují i fotky z generálky. Podívejte se!

Foto_Martina_Root (3)
Foto_Martina_Root (3)Foto_Martina_Root (1)Foto_Martina_Root (2)Foto_Martina_Root (4)Foto_Martina_Root (3)Foto_Martina_Root (1)Foto_Martina_Root (2)Foto_Martina_Root (4)

Unikátní operní show Noc s operou pořádá Divadlo J. K. Tyla od roku 2015. Loňský ročník navštívilo skoro 6 tisíc diváků, obliba rok od roku stoupá.

Akce je velkým zážitkem i pro ty, kteří běžně divadlo nenavštěvují. Letos se mohou diváci těšit na jednu z nejhranějších oper Pucciniho Turandot. Tomáš Pilař slibuje neobyčejný divácký zážitek podpořený nejen atraktivním pěveckým obsazením a podmanivou hudbou pod taktovkou skvělého italského dirigenta Enrica Dovica, ale i efektním scénickým pojetím.

"Diváci se i v letošním roce mohou těšit na velkou a efektní podívanou, jejímž ústředním bodem bude kolem tří set účinkujících. Tentokrát mohu nalákat zejména na působivé video efekty na obřích LED obrazovkách, na množství akrobatických výstupů, na velkou davovou scénu s čínskými prapory, na velkolepá baletní čísla, samozřejmostí už je světelná a laserová show," láká šéf opery DJKT Tomáš Pilař.

Open air show vypukne v amfiteátru v pátek 29. června od 20:30.

FOTO: Martina Root

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT