QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hoďte starosti s vařením za hlavu! Můjfreshbox zajistí zdravé stravování a ušetří drahocenný čas

13.09.2023 10:22

Co uvařit k večeři? Otázka, nad kterou přemýšlí denně snad každý člověk. S Můjfreshbox hodíte starosti s jídlem za hlavu a ušetříte čas i peníze. Navíc s každodenním rozvozem po Plzni a blízkém okolí jste prakticky bez starostí.

Můj Fresh Box2 (2)
Můj Fresh Box2 (2)Můj Fresh Box (9)Můj Fresh Box2 (1)Můj Fresh Box (1)Můj Fresh Box (2)Můj Fresh Box (11)Můj Fresh Box (3)Můj Fresh Box (4)Můj Fresh Box (7)Můj Fresh Box (10)Můj Fresh Box (6)Můj Fresh Box1Můj Fresh Box

„Z vlastní zkušenosti vím, že když jdu dnes nakoupit, nechám tam celé jmění a v košíku vlastně nic nemám. To nemluvím o času, který strávím v obchodě a poté u plotny. Naším úkolem je denně dodat kvalitní a čerstvá jídla, klienti pak mají více času na svoji rodinu nebo koníčky,“ konstatuje Lukáš Hering, majitel společnosti Můjfreshbox.

Můjfreshbox nabízí několik programů, které uspokojí každého, od maminky na mateřské přes kolegy v kanceláři až po profi sportovce. Dietní programy jako Low Carb, Sacharidové vlny nebo velmi efektivní program Chci zhubnout pomůžou s redukcí váhy.

Složité vymýšlení jídel, kontrolování kalorií a nakupování drahých surovin, které použijete jednou za měsíc, může být minulostí i ve vaší domácnosti.

Naše nabídka programů je opravdu rozmanitá, vše klientovi nastavujeme individuálně. Nováčkům doporučujeme Zkušební program. Jedná se o pět kvalitních a vyvážených jídel denně po dobu pěti dní, jídelníček se nastaví na základě vyplněného dotazníku,“ vysvětluje Hering.

Profi fitness program na míru dokáže nastavit makroživiny přesně podle požadavků, na přibírání svalové hmoty a redukci tuku je ideální program Chci nabrat svaly. Pravidelné a kvalitní stravování upravené na míru naleznete i v programu Chci do formy. V nabídce je i Kombinovaný program, který si libovolně nastavíte dle vlastního uvážení.

Máte mlsný jazýček nebo jste vegetarián? Není problém! Jak říká Lukáš Hering, Můjfreshbox je flexibilní a vše záleží na individuální domluvě. „Pokud je klient alergický na nějakou potravinu, či danou surovinu prostě nemá rád, není problém jídelníček na míru upravit. Vegetariánská verze například bez hub? I takové požadavky dokážeme splnit,“ říká s úsměvem.

„Vaříme prakticky všechno, Můjfreshbox funguje již pátým rokem a máme klienty, kteří jsou s námi po celou tu dobu, důležitá je proto rozmanitost a pestrost nabídky. Nechceme, aby se zákazníci nějakého jídla takzvaně přejedli,“ říká Lukáš Hering. „Nejsou to jen čerstvé saláty, pečeme i odlehčené dezerty, klienti mají rádi naši lehčí verzi knedla zela,“ dodává.

Můjfreshbox zajišťuje denně kvalitní a pravidelnou stravu. Vaříme každý den čerstvé jídlo, které denně zavážíme buď přímo klientům, nebo na odběrová místa. U nás má tedy každý zákazník čerstvé jídlo každý den,“ vysvětluje Hering. Freshboxy je možné na odběrových místech vyzvednout vždy po 19. hodině. „Odběrová místa máme na Borech, Slovanech, Lochotíně i přímo v centru Plzně."

Freshboxy jsou rozváženy nejen po Plzni, objednat si je můžete i do okolí západočeské metropole. V zóně rozvozu naleznete například i Dobřany, Nýřany, Přeštice, Rokycany nebo Zbůch. Všechny dostupné lokality naleznete ZDE.

Můj Fresh Box nabízí ideální řešení pro ty, kteří chtějí pravidelně jíst vyvážená, chutná a čerstvá jídla a svůj drahocenný čas a energii chtějí věnovat rodině nebo koníčkům.

Veškeré informace naleznete na stránce mujfreshbox.cz, nebo na Instagramu mujfreshbox.cz či Facebooku Mujfreshbox.cz.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT