Málokdo si chce dát Margheritu. Lidé rádi experimentují, říká majitel Rud's pizza

09.04.2023 10:21

Rudi Kolndrekaj, majitel a zakladatel Rud's pizza dobývá svět rychlého občerstvení. Rudiho pizzu si už můžete vychutnat téměř ve všech velkých městech po celém Plzeňském kraji. V čem tkví její tajemství? Kvalitní a čerstvé suroviny!

rudi

Rudi si na kvalitních surovinách opravdu zakládá. Spokojenost zákazníků je na prvním místě. „Suroviny bereme jen ty nejlepší. Pečlivě si vybírám, z čeho naší pizzu pečeme. Nedávno jsem jel až do Varnsdorfu, kde je vyhlášené uzenářství. Byl jsem tam ochutnat salámy, abych vybral ty nejlepší,” prozrazuje. „Na každé pobočce se peče z čerstvého, tam připraveného těsta. Recept na naší pizzu je originální, roky jsem ho vylepšoval k dokonalosti,” dodává.

V Rud´s pizza samozřejmě můžete ochutnat klasické pizzy jako je Margherita, Šunková nebo Hawai. Oblíbené jsou však originální kombinace, které vymyslel sám Rudi. Favoritem je aktuálně White bacon, ve které se snoubí chuť smetanového základu, mozzarelly, anglické slaniny, cibule a nivy. „Můžu řict, že ta kombinace je opravdu skvělá. Málokdo si v dnešní době chce dát Margheritu, lidé rádi kombinují a experimentují,” konstatuje Rudi. „Máme i pizzu na sladko, jmenuje se Sugar baby. Je v ní Nutella, jahody a banány. Tu musíte ochutnat,” říká s nadšením. 

Kvalitu, čerstvost surovin a originální chuť pizzy lidé oceňují. Zájem o Rud's pizzu je obrovský, a pobočky přibývají. Po Plzni jich brzy najdete šest. Zbrusu nové pobočky s posezením se totiž dočkají lidé na Skvrňanech. Další se nachází ve Františkánské ulici nebo například v OC Olympia Plzeň

Už máte na Rud's pizzu chuť? Můžete si ji objednat i z pohodlí domova! Vynikající pizzu totiž rozváží jak Dáme jídlo, tak Wolt

Rud's pizzu ochutnáte ale i mimo Plzeň, konkrétně v Nýřanech, Blovicích, Dobřanech, Rokycanech, nově dokonce i v Brně. Pobočka se chystá i v Domažlicích. Rudi má s Rud's pizza velké plány. Dál se bude rozšiřovat formou franšízových poboček. Všem pobočkám se věnuje Rudi naplno. „Mám na starosti všechny pobočky. Dělám vše od A do Z a moc mě to baví. Zákazníci jsou spokojeni, a to je pro mě nejdůležitější,” říká.

Logo Rud's pizza je podobiznou Rudiho, zákazníci ho mohou často na pobočkách potkat. Občas ho ale nepoznají. To přináší vtipné situace. „Nedávno jsem byl v Dobřanech. Před pobočkou stála partička mladých kluků. Tak jsem se jich zeptal, jestli čekají na pizzu. Oni mi začali vyprávět o tom, že je Rudi borec, že má skvělou pizzu. To mě fakt pobavilo a potěšilo,” vypráví se smíchem Rudi.            

Fanoušky má Rud's pizza i na sociálních sítích. „Na Instagramu jsem vytvořil silnou komunitu zákazníků. Jsme v neustálém kontaktu. Na nic si nehrajeme, máme lidský přístup a to lidé oceňují,” říká Rudi. „V čem je naše tajemství? Naše pizza je jiná, jsme originální. Děláme to jinak, s láskou a to nás i naše zákazníky prostě baví,” uzavírá.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24