QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Schovaná kavárna v Plzni chystá novinky! Přijďte ochutnat specialitu Fifty shades of espresso i v neděli!

27.04.2023 14:41

Koncerty na terase, nová otevírací doba i nevšední zážitek v podobě kávové speciality s názvem Fifty shades of espresso. O novinkách v oblíbené Schované kavárně v Plzni jsme si popovídali s Michalem Malinou, spolumajitelem kavárny.

50 shades of es

Schovaná kavárna si pro své příznivce připravila od května mnoho novinek. Nově v nabídce naleznete čepované pivo Zlatá kráva a rozšířený sortiment zmrzliny. „Zajímavou novinkou bude černá kokosová zmrzlina. Netradiční vzhled má díky tomu, že je barvená popelem z kokosových skořápek. Jsou v ní kousky kokosu, není tak moc sladká a je opravdu chutná. Je to jedna z nejžádanějších zmrzlin hned po vanilkové a slaném karamelu,“ prozrazuje Michal Malina.

Tato nevšední zmrzlina je nedílnou součástí kávové speciality Fifty shades of espresso. „To je taková lahoda! Na kopeček černé kokosové zmrzliny v namražené skleničce se dá shot espressa a našlehané mléko podobné jako na cappuccino. Ta kombinace je úžasná. Naberete si zmrzlinu lžičkou, ta se obalí mléčnou pěnou s kafíčkem…, to zkrátka musíte ochutnat,“ říká s úsměvem spolumajitel kavárny.

Ochutnat můžete také Chai latte. Výborně funguje s novým ovesným mlékem české výroby. Skvělou novinkou je, že jsou nově alternativní mléka bez příplatku.

Kávu, domácí limonádu, pivo, zákusky, ale i palačinky si můžete dát od května i na zahrádce kavárny. V odpoledních hodinách si v některé dny bude možné vychutnat kávu v doprovodu hudby. Na zahrádce se totiž budou konat zajímavé kulturní akce. „Připravujeme nejrůznější koncerty, vernisáže a mnoho dalšího. Koncerty děláme s dobrovolným vstupným. Hosté přispívají přímo umělci,“ vysvětlil Malina.

Jedna ze zásadních změn je otevírací doba kavárny, která se změní s příchodem května. Schovaná kavárna bude mít nově otevřeno i v NEDĚLI. „Přijďte a ochutnejte naši kávu třeba i během Slavností svobody. Těšíme se na vás,“ vzkazuje Michal Malina.

 

Schovaná kavárna - Zbrojnická 6, Plzeň

(rezervace na tel. 732 699 441)

Nová otevírací doba:

pondělí až sobota – 9:00 až 20:00

neděle – 10:00 až 17:00

Facebook

Instagram

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24