QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová Kavárna Kafe&Decka Bolevecká otevírá své dveře v Plzni

11.12.2023 10:29

Plzeň, známá svou bohatou historií a živým kulturním děním, má nový přírůstek v oblasti kaváren a setkávacích míst. Kafe&Decka Bolevecká, umístěná na Bolevecké ulici 21, Plzeň, otevřela své brány pro milovníky kvalitní kávy, originálních dezertů, vína od vybraných vinařů a uvolněné atmosféry.

CafeDeckaBolevecká_promo-1
CafeDeckaBolevecká_promo-1CafeDeckaBolevecká_promo-6

Sortiment&Atmosféra

Tato kavárna se specializuje na kávu od značky Manuel a nabízí široký výběr vín od vybraných českých a francouzských vinařů. Pro milovníky sladkého jsou k dispozici domácí dortíky pečené s láskou, osvěžit se můžete domácí limonádou. Pro zahřátí si můžete dát horkou čokoládu, výborný svařáček či grog. Pro ty, kteří hledají svačinu, jsou zde plněné bagety a housky a další slané občerstvení v podobě servírovaných prkének plných speciálních sýrů, klobásek a salámů.

Prostory&Nabídka

Kavárna nabízí moderní útulné prostředí s cca 30 místy k sezení, které je ideální pro setkání s přáteli, relaxaci nebo pracovní schůzky. Kromě toho má Kafe&Decka Bolevecká také franšízu s názvem Kafe&Decka Point ve Škoda Parku Plzeň, kde je k dispozici podobný sortiment nápojů a kvalitního občerstvení. V aktuálním zimním období je pro návštěvníky areálu a přiléhající venkovní ledové plochy připravena nabídka Bombardina, svařáku, párku v rohlíku a dalších lahůdek. Jako víkendovou specialitu nabízí poctivou polévku na zahřátí. Pod širým nebem je možné využít ledovou plochu denně.

Sociální sítě&Kontakt

Ti, kteří chtějí být v obraze ohledně novinek či speciálních akcí, můžou sledovat Kafe&Decka Bolevecká na Instagramu (@kafedeckabolevecka) nebo na Facebooku (Kafé&Decka Bolevecká). Pro rezervace či další dotazy je možné kontaktovat kavárnu prostřednictvím telefonu: 601 59 19 49, nebo e-mailem na adresu kafedecka@gmail.com.

Závěrem

Kafe&Decka Bolevecká slibuje být novým centrem pro milovníky kávy a dobrého občerstvení v Plzni. S moderním prostředím, rozmanitou nabídkou nápojů, dezertů a přívětivým personálem se stává ideálním místem pro relaxaci i pracovní schůzky. Navštivte a ochutnejte atmosféru této nové kavárny, která si zakládá na kvalitě a pohodlí svých zákazníků.

PS: Kdo přijde do kavárny s heslem QAP má slevu 5 % na celou útratu!

Foto Kafe&Decka Bolevecká

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT