QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rud's pizza má novou pobočku na Skvrňanech. Láká na posezení i originální limonádu

28.04.2023 10:10

O nové pobočce v Plzni a chystaných novinkách jsme si popovídali s Rudi Kolndrekajem, majitelem a zakladatelem Rud's pizza.

pobčka Skvrňany_Ruds pizza_QAP_0423 (5)
pobčka Skvrňany_Ruds pizza_QAP_0423 (5)pobčka Skvrňany_Ruds pizza_QAP_0423 (3)pobčka Skvrňany_Ruds pizza_QAP_0423 (4)Ruds pizza

Ve čtvrtek 27. dubna byla otevřena nová pobočka Rud's pizza v Plzni na Skvrňanech. Na adrese Macháčkova 18 si nyní můžete vychutnat vaši oblíbenou pizzu naplno. „Nově otevřená pobočka na Skvrňanech je na pěkném místě. Je tu sezení, zákazníci si mohou přijít dát pizzu, posedět a vypít si Rud's drink,“ řekl Rudi Kolndrekaj.

Rud's drink je originální perlivá limonáda, kterou si brzy bude možné vychutnat na zahrádce zbrusu nové skvrňanské pobočky. „Je to lehce perlivý drink, který se skvěle doplňuje s naší pizzou. Máme svěží příchutě jako lesní směs, limetka a borůvka. Na této nové pobočce bude brzy zahrádka, plánujeme tu hezké posezení. Zákazníci si budou mít kde odpočinout a pochutnat si na naší pizze a limonádě,“ prozradil majitel Rud's pizza.

Rudi také nastínil, jaké novinky Rud's pizza chystá.Ve stálé nabídce budou brzy tři nové dipy. Chedarový, slaninový a česnekový. Chystá se také nová pizza, jmenuje se Chicken Deluxe, je opravdu výborná. Můžete se těšit na zajímavou kombinaci sýrů a jednoho dipu. Více ale prozrazovat nebudu, ochutnejte sami,“ směje se Rudi.

Máte to na skvrňanskou pobočku Rud's pizza daleko? Pizzu si můžete dát na pobočkách ve Františkánské ulici i v OC Olympia Plzeň. Rud's pizza je také v Nýřanech, Blovicích, Dobřanech, Rokycanech, dokonce i v Brně. Vynikající pizzu také rozváží Rud's pizza po vlastní ose, ale doveze vám ji až ke dveřím i Wolt.

Rud's pizza dobývá svět rychlého občerstvení. „Našim cílem je v každé části Plzně mít jednu až dvě pobočky. Máme velký nápor objednávek, a abychom obsloužili všechny zákazníky, bylo by dobré mít v Plzni poboček více. O pizzu je velký zájem, za to jsem moc rád a opravdu mě to těší,“ řekl majitel Rud's pizza.

Na nové pobočky Rud's pizza se mohou těšit lidé v Tachově a Domažlicích. „Připravujeme pobočku v Tachově. Za 14 dní bude hotová pobočka v Domažlicích, do měsíce by měla být hotová i v Pražské ulici v Plzni, kterou jsme museli rekonstruovat. Byla to jedna z prvních poboček, je potřeba ji modernizovat,“ vysvětlil Rudi. „Jakmile otevřeme pobočku v Tachově, dáme si s rozšiřováním poboček na tři měsíce pauzu. Potom se na to opět vrhneme. Plánujeme po pauze otevřít pobočku v Praze,“ dodal Rudi Kolndrekaj.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24