Klub Jednička má nový rezervační systém. Senioři se přihlásí na procházky i exkurze online

12.01.2024 13:37

Novinka potěší obyvatele prvního městského obvodu. Úřad spouští rezervační systém pro svůj Klub Jednička.

Klub Jednička_ilustrační ÚMO 1

Klub Jednička spouští internetový rezervační systém. Členové klubu si tak nově budou moci elektronicky rezervovat např. lístky na zvýhodněná divadelní představení, místa na komentovaných procházkách a exkurzích.

„Přistoupili jsme k tomu na základě podnětů samotných členů Klubu Jednička, elektronickou registraci si přálo množství z nich. Stále tu však zůstává řada těch, kteří k internetu nemají přístup nebo s ním neumí pracovat, i proto bude vždy polovina nabízených lístků či míst k dostání a rezervaci v kanceláři Klubu Jednička u nás na úřadě v aleji Svobody 60,“ vysvětlila starostka Jedničky Ivana Bubeníčková.

Členská základna Klubu Jednička stále roste, na začátku letošního roku čítá sekce pro seniory více než čtrnáct set lidí, v sekci pro rodiny s dětmi je téměř 350 rodičů.

Rezervační systém úřad otestuje v týdnu od 8. ledna – senioři se mohou zaregistrovat na dvě přednášky Lukáše Houšky věnované Chodsku a historii Plzně a na přednášku Českého červeného kříže věnované první pomoci. Naplno se pak rezervační systém rozjede 15. ledna, kdy se senioři budou moci registrovat k pohybovým aktivitám.

Internetový rezervační systém pro členy Klubu Jednička a více informací naleznete na stránkách úřadu prvního plzeňského obvodu v sekci Klub Jednička ZDE.

Foto ilustrační ÚMO 1

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT