QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rokycanští, zbystřete! O víkendu bude uzavřena Jiráskova ulice

08.12.2023 16:25

O nadcházejícím víkendu se bude asfaltovat další část Jiráskovy ulice. Řidiči tak musí počítat s dopravním omezením.

Jiráskova ulice_1223_město Rokycany

„O víkendu 9. a 10. prosince dojde k úplnému uzavření Jiráskovy ulice v úseku od vjezdu k obchodnímu domu Billa (za sokolovnou) po kruhový objezd Jiráskova x Josefa Růžičky. Budou položeny podkladové vrstvy a následně finální vrstva. Bude se také asfaltovat kruhový objezd,“ informovala mluvčí města Rokycany.

Kruhový objezd bude průjezdný s omezením na světelnou signalizaci. Nebude z něj možné vyjet směrem na Malé náměstí (do centra). Směrem z Pražské bude možné z kruhového objezdu vyjet do ulice Josefa Růžičky (k zimnímu stadionu).

„V rámci stavby dojde ke zprůjezdnění Palackého ulice, kdy bude možné odbočení doprava i doleva a úsek od kruhového objezdu u Střelnice až po křižovatku Jiráskova x Palackého bude obousměrný,“ vysvětluje mluvčí města.

Autobusové linky 470222, 47023, 470224, 470232 a 210546 pojedou po objízdné trase s náhradní zastávkou, místo Železná – Jiráskova směr Praha bude zastávka v ulici Soukenické.

Objízdná trasa z důvodu víkendového asfaltování je stanovena ulicí Jiráskova a Svazu bojovníků za svobodu. Výjezd z Billy do ulice Jiráskova a poté směrem na Plzeň bude obousměrný ke křižovatce Svazu bojovníků za svobodu.

Foto město Rokycany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24