Na severu Plzeňska došlo k havárii osobního auta. Pro zraněnou ženu letěl vrtulník

03.02.2024 22:14

K vážné nehodě došlo na silnici 2319 u obce Kopidlo v okrese Plzeň-sever. Zraněny byly čtyři osoby, na místo letěl i vrtulník LZS.

Vrtulník

V sobotu 3. února v 18:53 došlo k dopravní nehodě osobního automobilu u obce Kopidlo směr Výrov. "Řidič r. 2003 jel s vozidlem Škoda Octavia ve směru jízdy od obce Výrov k obci Kopidlo, kdy podle dosud zjištěných informací při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a stavu pozemní komunikace a uvedl vozidlo do smyku. To narazilo do stromu stojícího po levé straně komunikace a vlivem nárazu skončilo na pravém boku," uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká.

Všichni účastníci dopravní nehody byli převezeni k lékařskému ošetření. "Žena ročník 2007 se středně těžkými zraněními transportována Lzs na emergency Fn-Lochotín. Žena ročník 1985 utrpěla středně těžké zranění a muž ročník 2003 také středně těžké zranění, oba byli převezeni na akutní příjem Fn-Lochotín. Poslední muž ročník 2006 byl s lehčími zraněními také převezen na urgent Fn-Lochotín," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT