Policisté obvinili tři podezřelé osoby z vraždy starosty Myslinky

08.10.2023 8:00     19.10.2023 18:00

Lidské tělo bylo nalezeno ve shořelém vozidle mezi Benešovicemi, Milíkovem a Vrbicemi na Tachovsku. Policisté se případem stále zabývají.

ilustrační foto_QAP foto (28)

Vše zatím nasvědčuje tomu, že se odehrál velmi závažný násilný trestný čin.

Vzhledem k probíhajícím úkonům trestního řízení policisté nemohou posyktnout více informací. "Případem, kterým se zabýváme od středy 4. října, kdy jsme přijali oznámení o nálezu shořelého vozidla na Tachovsku, ve kterém se nacházela mrtvá osoba, se intenzivně zabýváme od jeho prvopočátku," uvedla mluvčí policistů Hana Kroftová.

"Ve věci byla nařízena mimo jiné soudní pitva, na jejíž výsledky, a výsledky dalších expertiz, čekáme. S ohledem na to, že ve věci probíhají úkony trestního řízení, a aby nebyl zmařen jeho samotný průběh, není možné v tuto chvíli k případu poskytovat žádné bližší informace," doplnila mluvčí.

AKTUALIZACE:

"Na základě výsledků soudní pitvy, dosud provedených expertiz a zjištěných skutkových okolností prověřujeme tento případ pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Ve věci nadále probíhají úkony trestního řízení," aktualizovali policisté.

Aktualizace 19. října

"V souvislosti s prověřováním tohoto případu se policistům podařilo zadržet tři podezřelé osoby. V současné době probíhají procesní úkony a případem se i nadále zabývají krajští kriminalisté," doplnila policejní mluvčí s tím, že v odpoledních hodinách byla trojice zadržených osob obviněna ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. "Žena a dva muži se dopustili tohoto trestného činu formou spolupachatelstvi. Vrchní policejní komisařka podala státnímu zástupci podněty k podání návrhů na vzetí všech tří stíhaných osob do vazby," dodala mluvčí.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT