Unikátní mikulášská nadílka v Nevřeni! Zažijte čerty pod zemí!

26.11.2023 11:01

Mikulášská nadílka se koná pod zemí v Nevřeni v unikátním kaolinovém dole, kde se natáčela pohádka Čertí brko. Za čerty sem můžete zavítat o víkendu 2. a 3. prosince. Pozor, je nutná rezervace! Odkaz na rezervační formulář najdete v článku.

nevren
nevrennevřen

" Začátkem prosince se otevírají brány pekelné a čerti po světě hledají hříšníky. Jedním z míst, kde se s nimi můžete potkat je i nevřeňské POD ZEMÍ!Nenechte si ujít dobrodružnou výpravu do Nevřeňského POD ZEMÍ, kde se od doby, kdy se tu natáčela krásná pohádka Čertí brko objevují čerti v čele se samotným Luciferem každoročně. Ale nebojte, peklem vás provede v jádru dobrosrdečná čertí babička, která už v životě viděla tolik hříšníků, že ji jen tak něco nerozhází," zvou pořadatelé do kaolinového dolu v Nevřeni na severním Plzeňsku.

A co na vás v Nevřeni čeká?

Celým peklem Vás provede čertí babička, která má elánu za sto čertů, peklo zná jako své děravé boty (vždyť tu žije už 666 let!), a před kterou se třese i sám Lucifer. Lepšího průvodce byste si mohli jen stěží přát!

Uvidíte, jak to v pekle chodí, co čerti dělají a kam si zapisují své hříchy.  Když budete mít štěstí, v pekelném dómu narazíte kromě čertí chásky i na samotného pána pekel Lucifera. 

"Všichni, kteří projdou pekelnou zkouškou se dostanou až do Nevřeňského nebe, kde jim do svědomí nahlédne Mikuláš se svým andělským doprovodem. A věřte, že pro všechny děti, které čertova babička vyvede z pekla, se v Mikulášově proutěném koši najde nějaká ta odměna," uvádí dále pořadatelé akce.

 

Na akci se musíte rezervovat. Zbývá už posledních 35 míst. Rezervační formulář je ZDE.

 

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT