Na severní Plzeňsko letěl vrtulník, auto skončilo po nehodě v poli – FOTKY

23.10.2023 13:16

Na Kralovicku došlo v pondělí 23. října po poledni k dopravní nehodě osobního vozidla. Na místo letěl vrtulník.

OA Trojany_1023_HZSPK (3)
OA Trojany_1023_HZSPK (3)OA Trojany_1023_HZSPK (1)OA Trojany_1023_HZSPK (2)OA Trojany_1023_HZSPK (4)OA Trojany_1023_HZSPK (5)

Mezi Trojany a Mariánským Týncem došlo k vážné dopravní nehodě osobního automobilu. „Havarované vozidlo je mimo komunikaci. Jednu osobu hasiči vyprostili a předali ZZS. Komunikace po dobu zásahu byla uzavřena,“ uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Pro zraněného letěl vrtulník. „Záchranáři na místě zajistili muže cca 30 let, který utrpěl středně těžká zranění. Leteckou záchrannou službou byl transportován na emergency Fn-Lochotín,“ uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Policisté jsou na místě dopravní nehody a zabývají se šetřením události.

„Řidič ročník 1996, který jel s vozidlem Seat Leon od Trojan na Kralovice z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, vlevo mimo komunikaci, kde porazil dva vzrostlé stromy a s vozidlem skončil na poli," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

„Vzhledem k jeho zranění nebylo možné provést dechovou zkoušku, a proto byl nařízen odběr krve. Veškerými okolnostmi a přesnou příčinou nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov," dodala.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT