Provoz kluziště ve Škoda sport parku bude ukončen

04.03.2024 11:22

První zimní veřejné kluziště se v Plzni slavnostně otevřelo v pátek 24. listopadu loňského roku. V polovině března bude provoz kluziště ukončen, užít si můžete ještě poslední akci.

CG0A4308

Veřejné kluziště ještě pár dní najdete ve sportovním areálu Škoda sport park v Plzni na Slovanech. Za týden ale jeho provoz skončí, kluziště bude uzavřeno a rozebráno.

„Dne 10.3.2024 končí provoz mobilního kluziště v areálu Škoda sport park na Malostranské ulici v Plzni. Od 11.3.2024, v závislosti na aktuálním počasí, začnou probíhat práce spojené s demontáží veškerého zařízení kluziště,“ uvádí druhý plzeňský obvod.

Provoz areálu, a to hlavně in – line dráhy, bude i nadále v omezeném provozu. V areálu se bude pohybovat těžká technika, dbejte proto zvýšené opatrnosti.

Zakončení sezóny zimního kluziště na Slovanech bude stylové! Obout brusle můžete ještě v pátek 8. března. Od 17 hodin se na kluzišti bude konat letošní poslední akce - oslava Mezinárodního dne žen. Zváni jsou ženy i muži, s bruslemi i bez. Vstupné na akci 50 Kč.

Foto ilustrační QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT