QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda mezi Holýšovem a Stodem má dvě oběti

16.12.2023 18:10     18.12.2023 8:25

Dopravní nehoda dvou osobních automobilů uzavřela v sobotu 16. prosince silnici mezi Holýšovem a Stodem.

Holýšov DN_1223_FB Hasiči města Holýšov (4)
Holýšov DN_1223_FB Hasiči města Holýšov (4)Holýšov DN_1223_FB Hasiči města Holýšov (1)Holýšov DN_1223_FB Hasiči města Holýšov (2)Holýšov DN_1223_FB Hasiči města Holýšov (3)

Původní článek:

Silnice je uzavřena v úseku mezi Holýšovem a Stod. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

Bilance dopravní nehody je bohužel velmi tragická. "Třiasedmdesátiletý muž, řidič z jednoho automobilu utrpěl velmi vážná zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Z druhého automobilu byla u pětadvacetiletého muže okamžitě po vyproštění zahájená neodkladná resuscitace. Přes veškerou snahu zasahujících a vyčerpání všech možností  lékař konstatoval úmrtí u mladého muže na místě. Třetí zraněná byla dvacetiletá žena, která byla ve vážném stavu v bezvědomí transportována na emergency Fn-Lochotín," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Policisté stanovili objízdnou trasu pro osobní automobily, která vede přes Stod, do Merklína a na Staňkov. Pro nákladní dopravu není možno objízdnou trasu vytvořit.

AKTUALIZACE:

"Třiasedmdesátiletý řidič vozidla Honda, který jel ve směru na Stod z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu s vozidlem BMW, které řídil pětadvacetiletý řidič. Spolu s řidičem ve vozidle BMW cestovala ještě jednadvacetiletá žena. Na místo nehody vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Bohužel i přes veškerou snahu záchranářů oba řidiči na místě podlehli svým zraněním. Zranění utrpěla i spolujezdkyně, která byla převezena k lékařskému ošetření do nemocnice," uvedla Eva Červenková, mluvčí policie.

U zemřelých byla nařízena soudní pitva. Veškerými okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají domažličtí policisté.

Foto Jiří Engel FB Hasiči města Holýšov

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT