Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Blokové čištění omezí parkování v rámci prvního plzeňského obvodu

29.10.2019 8:01

Začátek listopadu přinese v rámci prvního plzeňského obvodu problémy s parkováním. Hned v prvním týdnu bude probíhat blokové čištění a řidiči by se měli mít na pozoru.

foto-qap-cz (1)

Začátek listopadu bude na území prvního plzeňského obvodu ve znamení omezení parkování. Probíhat bude tradiční blokové čištění vybraných celoplošných parkovišť a parkovacích stání. Omezení se dotkne ulic Mutěnická, Bzenecká, Strážnická, Žlutická a Toužimská. 

"Práce budou prováděny po jednotlivých úsecích a termínech. Na uvedených parkovištích bude provedeno ruční čištění, včetně odstranění travin u obrubníků. Z tohoto důvodu je nutné vyblokovat parkovací místa (dopravní značení na jednotlivých úsecích bude instalováno vždy minimálně 7 dní předem)," informoval první plzeňský obvod.

Řidiči by rozhodně měli dodržovat aktuální dopravní omezení. V případě, že budou auta na místech, kde bude docházet k čištění, budou odtažena. "Samotné omezení parkování na jednotlivých úsecích bude trvat daný den od 08.00 do 14.00 hodin. Ihned po úklidu komunikace budou značky odstraněny a parkování bude obnoveno," upozorňuje ÚMO1.

 

čištění ulic

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT