Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zatýkání v rádiu Kiss Proton! Policie si přišla pro dívku do živého vysílání, FOTKY

27.09.2014 12:34

Plzeňské rádio Kiss Proton zažilo poměrně vzrušující okamžiky. Soutěž pro zamilované se totiž změnila v zatýkání. Policisté v jedné ze soutěžících poznali dívku, na kterou byl vydán zatykač!
 

Zatýkání v rádiu Kiss Proton_facebook_rádia Kiss Proton (1)
Zatýkání v rádiu Kiss Proton_facebook_rádia Kiss Proton (1)Zatýkání v rádiu Kiss Proton_facebook_rádia Kiss Proton (2)Zatýkání v rádiu Kiss Proton_facebook_rádia Kiss Proton (3)Zatýkání v rádiu Kiss Proton_facebook_rádia Kiss Proton (4)

Tak tomu se říká láska až za hrob! 21letá dívka, na kterou byl vydaný zatykač, vyznávala lásku v soutěži "Šíleně Tě miluju" svému příteli do veznice na Borech. K její smůle rádio poslouchají i policisté. Ti hned v dívce poznali právě hledanou slečnu. Pro dívku si přijeli rovnou do studia během pár minut.

Soutěž rádia Kiss Proton "Šíleně Tě miluju" si zajistila nejspíš jednu z nejlepších reklam, o kterých se může jiným rádiím jen zdát. V přímém přenosu se totiž proměnila v zatýkání.

Policisté v jedné ze soutěžících, která právě vyznávala lásku svému příteli ve vězení, poznali dívku, na kterou je vydaný zatykač. "Policisté proto jeli do rádia v Husově ulici prověřit, zda se skutečně jedná o hledanou osobu. To se na místě potvrdilo. Na 21letou dívku byl vydaný příkaz k zatčení. Policisté ji proto zadrželi," potvrdila QAPu mluvčí policie Jana Tomková s tím, že dívka byla později propuštěna a je vyšetřována na svobodě.

Nicméně podobný zážitek osazenstvo rádia ještě nejspíš nezažilo. "Musím říct, že tady byli policisté skutečně rychle. Já jsem rád, že se potrvdilo, jak široká je naše posluchačská základna," řekl QAPU programový ředitel rádia Míra Hejda. "Policisté navíc nechtěli zkazit vysílání a všechno proběhlo skutečně profesionálně," doplnil s tím, že v živém vysílání se sice stávají různé kuriózní situace, nicméně zatýkání - to tu ještě nebylo!

FOTO: Facebook rádia Kiss Proton
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT