Tragická nehoda u Třemošné. Řidič zemřel po střetu s kamionem, silnice je uzavřena

22.06.2023 9:08     22.06.2023 12:11

Ve čtvrtek 22. června došlo v 8:35 k tragické dopravní nehodě na silnici u Třemošné na severním Plzeňsku. Silnice je stále uzavřena.

sanitka_ilustrační_QAP

Na silnici u Třemošné se ve směru na Kaznějov stala tragická dopravní nehoda. Došlo ke střetu osobního vozidla s kamionem. Na místo okamžitě vyazily všechny složky IZS. „Komunikace I/27 je zcela uzavřena, policisté jsou na místě a zabývají se šetřením dopravní nehody,“ informovala krátce po nehodě Eva Červenková, mluvčí policie.

Řidič osobního vozidla zemřel na míště. „Mohu potvrdit, že dnes po osmé hodině doslo na komunikace I/27 k tragické dopravní nehodě. Řidič osobního automobilu (ročník 1949), který jel ve směru Kaznějov, z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním vozidlem plným dřeva (řidič ročník 1976). Řidič osobního vozidla utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ řekla QAPu z místa nehody mluvčí policie Eva Červenková.

Řidič kamionu vyvázl bez zranění. U zemřelého řidiče je nařízena soudní pitva. „Řidič nákladního vozidla měl negativní dechovou zkoušku. Na místo nyní míří koroner a také Kriminální policie Územního odboru Plzeň venkov, která bude šetřit příčinu nehody. Komunikace je zcela uzavřena, policisté na místě odklánějí dopravu,“ dodala policejní mluvčí s tím, že nejlepší variantou je objíždět místo přes Horní Břízu.

Silnice bude uzavřena několik hodin. „Silnice je stále uzavřena a předpoklad uzavírky je ještě několik hodin než bude přeložen náklad dřeva a vyprostěn nákladní automobil,“ doplnila aktuální informace policejní mluvčí Eva Červenková.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT