Kvůli přeložce horkovodu dojde k jednosměrné uzavírce Anglického nábřeží v Plzni

07.10.2023 11:00

Městský obvod Plzeň 3 vydal rozhodnutí o jednosměrném uzavření Anglického nábřeží v Plzni, důvodem jsou práce na inženýrských sítích.

20230523_162858

K uzavírce dojde v pondělí 9. října a potrvá do 20. prosince tohoto roku. Jednosměrně bude uzavřena ulice Anglické nábřeží ve směru od křižovatky se Šafaříkovými sady k Pražské ulici.

Z důvodu uzavírky dojde také od 9. října k odklonu trolejbusové linky 13 okolo Hlavního nádraží a k ukončení linky 14 v Goethově ulici.

Linka 13 bude obousměrně odkloněna přes Americkou a Šumavskou ulici (okolo Hlavního nádraží). Ve směru do Doubravky jsou zrušeny zastávky Goethova, Anglické nábřeží a Prazdroj. Trolejbusy odbavují na objízdné trase v zastávkách Prokopova (v Prokopově ulici), Pařížská, Hlavní nádraží, Železniční poliklinika.

Ve směru do Černic jsou zrušeny zastávky Prazdroj, Anglické nábřeží a Goethova. Trolejbusy odbavují na objízdné trase v zastávkách, Hlavní nádraží, Pařížská.

Linka 14 je ve směru od Bor ukončena v zastávce Goethova. Zpět na Bory odjíždí ze zastávky Prokopova. Zastávky Anglické nábřeží a Pařížská jsou pro linku 14 zrušeny.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT