Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Rokycany se chystají na slavnosti! Setkání pod rokycanskou věží přinese i ohňostroj

16.09.2014 11:28

V Rokycanech se už v závěru tohoto týdne bude slavit ve velkém. Tradiční Setkání pod rokycanskou věží bude dvoudenní a chybět nebude ani ohňostroj. Podívejte se na program slavností!

radnice Rokycany

Rokycany se opět po roce chystají na velkou slávu. Tradiční slavnosti setkání pod rokycanskou věží vypukne už tento pátek 19. září a chybět nebude ani ohňostroj. Hudební vystoupení budou probíhat na cellkem čtyřech scénách. kromě rokycanských souborů dorazí například Ivan Hlas nebo kapela Portless.

Rokycanské slavnosti odstartují už v pátek 19. září a návštěvníci se mohou těšit na celou řadu vystoupení. připraveno bude hned několik scén. "Jako každý rok je i v tom letošním připraven bohatý program, který se odehraje na čtyřech scénách - na Masarykově náměstí, Malém náměstí, v Klubu komorní kultury v atrium knihovny a v hospůdce U Pardála. V rozmanitém programu se představí například skupina Kabát revival, Ivan Hlas, Lucie revival a mnoho dalších. Představí se též rokycanské pěvecké a taneční soubory. Páteční večer vyvrcholí ohňostrojem a na hlavní scéně bude v sobotu zářijové slavnosti uzavírat skupina Portless," láká na program Eva Praumová z rokycanské radnice.

Chybět nebudou ani atrakce a svůj stánek bude mít při slavnostech také město. "Jako tradičně bude zajištěn široký sortiment občerstvení a dětských atrakcí. Svůj stánek bude zde mít samozřejmě též město Rokycany, které kromě běžných upomínkových předmětů představí i nový stolní kalendář na rok 2015, který zachycuje město a jeho zajímavá místa," dodává Eva Praumová.

Podrobný program slavností najdete v příloze.

FOTO: ilustrační, MÚ Rokycany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT