Vánoce se blíží! Darujte svým blízkým zdravé dárky, které potěší každého

15.12.2023 11:05

Už víte, co nadělíte svým blízkým pod stromeček? Přinášíme vám několik tipů na vánoční dárky z PT Servis, které potěší každého. Zdraví máme jen jedno a je třeba o něj pečovat, darujte zdravý dárek, darujte zdraví.

PT SERVIS VANOCE (1)
PT SERVIS VANOCE (1)Vánoce PT Servis_1223_QAP (1)Vánoce PT Servis_1223_QAP (2)Vánoce PT Servis_1223_QAP (3)Vánoce PT Servis_1223_QAP (4)Vánoce PT Servis_1223_QAP (5)Vánoce PT Servis_1223_QAP (6)Vánoce PT Servis_1223_QAP (7)Vánoce PT Servis_1223_QAP (8)PT Servis_Valentýn_QAP

„Ač je PT Servis obchod se sportovní výživou, nejsme tu jen pro sportovce. Jsme i taková „Babkovská lékárna“, dokonce i lékaři k nám posílají své pacienty pro doplňky stravy nebo vitamíny,“ říká majitel obchodu Pavel Trampota. „Máme širší nabídku než lékárny, nabízíme doplňkový sortiment pro sportovce, těžce pracující, ale i pro mládež nebo seniory. Dokážeme odborně poradit a udělat dárkový vánoční balíček komukoliv.

PT Servis má široký sortiment nejrůznějších vitamínů i doplňků stravy, které podpoří zdraví vašich blízkých. Darovat můžete například často skloňovaný vitamín C, díky kterému si udržujeme silnou imunitu a cítíme se zdravě.

„Naše nabídka vitamínů je opravdu široká, například produktů s vitamínem C máme asi sto druhů. Nabízíme doplňky, které mají kvalitní složení v nejrůznější formě, ať už se jedná o prášek, kapky nebo tablety. Umíme nabídnout všechny varianty,“ vyjmenovává Trampota. „I proto se k nám zákazníci vrací. Řeknou nám co potřebují, my jim dokážeme poradit a posoudit, co je pro ně vhodné a co není. Následně na základě finančních možností navrhneme dárek, který dává smysl.

Zkrátka, v PT Servis vám se vším ochotně poradí. Stačí zajít osobně do prodejny v Plzni Na Dlouhých 51 a specifikovat zdejším odborníkům pro koho vánoční dárek chcete, popsat například zdravotní problémy dotyčného nebo uvést, který sport aktivně provozuje.

„Na všechny zdravotní problémy dokážeme najít vhodný dárek, který podpoří zdraví obdarovaného nebo eliminuje problém, který má. Pro sportovce doporučíme vhodné doplňky stravy, které zlepší výkonost nebo podpoří regeneraci,“ doplňuje odborník na výživu.

Pokud hledáte dárek pro milovníka sportu, v PT Servis jste na správném místě. Naleznete zde širokou nabídku nejen doplňků stravy, ale i sportovních pomůcek. „Kromě zdravé výživy nabízíme i sportovní dárky jako jsou šejkry, lahve, tašky, rukavice na cvičení, opasky, ale i ortézy nebo tejpy,“ říká majitel PT Servis.

Pokud hledáte pikantnější dárek pro partnera, na e-shopu PT Servis pořídíte i afrodiziaka. V této sekci naleznete produkty na zvýšení libida, ale například i feromony a voňavé masážní oleje.

Drtivou většinu zboží z e-shopu naleznete přímo na prodejně v Plzni Na Dlouhých 51. Skvělým vánočním dárkem nejen na poslední chvilku může být poukaz do prodejny PT Servis, který se dá následně použít jak na prodejně, tak na e-shopu. Zakoupením poukazu máte snadný dárek, který může obdarovaný kdykoliv využít.

„Prodejna je otevřena do 22. prosince do 16:00, do té doby fungujme ne jen jako prodejna, ale i jako odesílatel. Nicméně, na e-shopu doporučujeme nenechávat objednávky na poslední chvilku, balíčky objednané do pondělí 18. prosince by se mělo podařit včas doručit,“ říká Pavel Trampota.

TIP na závěr:

Zajímavou novinkou v sortimentu PT Servis jsou KOOL N FIT® spreje, které zaručeně osvěží. „V nabídce máme čtyři nové spreje. Jeden se používá před sportovním výkonem, další je vhodný po výkonu na zlepšení regenerace. Ten je skvělý dle vlastní zkušenosti i na zatuhnutý krk. Třetí je na nohy a čtvrtý je určený pro gamery. To je sprej, který zaručeně osvěží a povzbudí každého hráče, ale i toho, kdo dlouho sedí v práci u svého počítače,“ dodává Pavel Trampota.

Kontakt na prodejnu:

Pavel Trampota – PT Servis
Na Dlouhých 51, Plzeň – Doubravka
Otevírací doba ve všední den od 8 do 18 hodin.
Nakupovat můžete i na e-shopu - www.ptservis.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT