QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalisté Viktorky zvládli i třetí přípravný zápas, nyní je čeká herní kemp v zahraničí

20.01.2024 12:49

Viktoriáni zahájili na začátku ledna zimní přípravu fyzickými a funkčními testy. Následovala tři přípravná utkání. V sobotu 20. ledna se odehrálo to poslední. Nyní čeká fotbalisty přesun do Španělska.

Viktoria Dukla_FCVP

Prvním soupeřem Viktorky v přípravě byla její sestra ze Žižkova. Utkání se odehrálo v sobotu 13. ledna. Úvodní přípravný duel zimní přípravy skončil vítězstvím Plzně nad Žižkovem 2:0.

O branky se postarali Matěj Vydra a Pavel Šulc. Do hry však nastoupily i nové posily. Jak jejich výkon hodnotil asistent trenéra Marek Bakoš? Psali jsme ZDE.

Druhé utkání na stadionu v Luční se konalo ve středu 17. ledna. Viktoria smetla divizní Doubravku jedenácti brankami. Dvěma brankami přispěl Honza Kliment, Matěj Valenta, Pavel Bucha, Jhon Mosquera. Po jedné přidal Alex Tamm, Matěj Vydra a Pavel Šulc. Senco neskórovalo.

Před odletem na herní soustředění do španělského Benidormu odehráli viktoriáni ještě jeden přípravný duel před vlastními fanoušky. 

Třetí a poslední tuzemské přípravné utkání se odehrálo v sobotu 20. ledna. Tentokrát vyzvala Viktorka v Luční ulici pražskou Duklu. V utkání padl jediný gól, o ten se postaral Jhon Mosquera.

Viktorka tak završila zimní přípravu v Plzni. Nyní na fotbalisty čeká herní kemp ve Španělsku. Viktoriáni tam budou od 22. ledna do 1. února. V plánu jsou mimo jiné další tři přípravná utkání.

V sobotu 10. února mohou fanoušci opět vyrazit do Doosan Areny, Viktorka zde vyzve Mladou Boleslav.

Foto ilustrační FCVP

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT