QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na start ligy jsme dobře nachystaní, říká Marek Bakoš

02.02.2024 14:43

Ve čtvrtek 1. února odehrála Viktorka v Benidormu poslední přípravné utkání.

benidorm soustredeni1

Viktoriáni zahájili na začátku ledna zimní přípravu fyzickými a funkčními testy. Následovala tři přípravná utkání v tuzemsku - psali jsme ZDE.

Plzeňští se poté přesunuli na herní kemp ve Španělsku. V Benidormu absolvovali od 22. ledna jedenáctidenní herní kemp a finální část přípravy na jarní část sezony. Na programu byly i další tři přípravné zápasy.

První přípravný zápas Viktorka zvládla. Nakonec porazila maďarský Ferencváros po otočce ve druhém poločase 3:1. I druhý přípravný zápas ve Španělsku skončil pro Koubkovu družinu vítězně. Krivbasem porazila 3:0.

Plzeňská Viktorka má za sebou i poslední zápas, který se odehrál ve čtvrtek 1. února v rámci herního kempu v Benidormu. V duelu s dánským Aarhusem se prosadil Pavel Šulc. Na jeho branku odpověděl dánský Bech. Viktorka remizovala 1:1.

„Odehráli jsme dobrý zápas, poslední před startem sezony, ale asi bych úplně nemluvil o generálce. Spíš to opět byla dobrá prověrka, kdy jsme si vyzkoušeli určité varianty. Něco se povedlo lépe, něco méně, ale celkově jsme viděli solidní věci a jsme dobře nachystáni na start ligy,“ hodnotil asistent trenéra Marek Bakoš.

Herní kemp je tímto u konce, viktoriáni se hned po zápase vydali přes Valencii zpět domů.

„Myslím, že celkově soustředění jsme zakončili v pořádku a vracíme se domů, čeká nás poslední týden a jdeme na to. Čeká nás obrovská porce utkání a každý člen týmu se určitě dostane na hřiště a bude důležitý,“ dodal Bakoš.

Už za týden na Viktorku čeká první mistrovské utkání proti Mladé Boleslavi, a to v sobotu 10. února od 18:00.

Foto FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT