Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Do Plzně přijede Slavia! Policie chystá bezpečnostní opatření

13.04.2024 19:55

I na druhé fotbalové utkání v tomto týdnu připravila policie bezpečnostní opatření. Před fotbalovým utkáním, v jeho průběhu i po jeho ukončení bude několik desítek policistů dohlížet na veřejný pořádek a bezpečnost a plynulost silničního provozu.

¨2

V neděli 14. dubna se od 18 hodin v Doosan aréně v Plzni odehraje fotbalové utkání Fortuna ligy mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a SK Slavia Praha. V souvislosti s tím do Štruncových sadů v Plzni zamíří velký počet fanoušků, a to ať domácího nebo hostujícího mužstva.

"Tak jako vždy připravujeme i na toto fotbalové utkání bezpečnostní opatření, abychom zajistili bezpečnost osob, veřejný pořádek, ale samozřejmě i bezpečnost a plynulost silničního provozu," potvrdila policejní mluvčí. "Na dopravu budeme dohlížet nejen v Plzni, ale také na hlavních silničních tazích vedoucích do města. Samotné dění na fotbalovém stadionu, v jeho bezprostředním okolí, v centru Plzně a dalších místech, kde je předpokládaný větší počet osob budeme monitorovat."

Po celou dobu budou do opatření nasazeni mimo jiné i policisté krajské pořádkové jednotky a speciální pořádkové jednotky, policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování, policisté z antikonfliktního týmu a policisté z oddělení služební kynologie se služebními psy. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie.

"Na průběh bezpečnostní situace budou společně s policisty z našeho krajského ředitelství dohlížet i kolegové z pražské hipologie. Spolupracujeme rovněž s Městskou policií Plzeň, pořadatelskou službou a Magistrátem města Plzně, a to správou informačních technologií města Plzně," uzavřela policejní mluvčí.

Foto ilustrační PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT