Superhrdinové to rozbalí v Měšťanské besedě

28.02.2024 18:06

Velký maškarní karneval plný superhrdinů čeká malé i velké děti v neděli 3. března v Měšťanské besedě. Pořádá ho třetí městský obvod a děti i jejich doprovod si užijí dvě hodiny nabité tancem a zábavou.

Maškarní bál v Alfě na Americké třídě v Plzni.

„Kdo je pro vás ten největší hrdina? Superman, Batman nebo třeba oblíbená pohádková postava, záchranář, hasič či policista? Superhrdinou totiž může být pro každého někdo jiný, například maminka, dědeček i nejlepší kamarád,“ představuje myšlenku, která má letošní karneval provázet, starosta MO Plzeň 3 David Procházka. Ten společně s místostarosty tři nejlepší masky ocení. Výherci se mohou těšit například na rodinou vstupenku do Techmania Science Center.

Nabitý program startuje ve velkém sále Měšťanské Besedy od 15.00 do 17.00 hodin. „Na tanečním parketu to rozbalí také robotický pes SPOT, kterého přijde představit Hana Řehořová z technologického parku TechTower,“ prozrazuje 1. místostarosta Trojky Pavel Šrámek.

„Vstupné je pro děti našeho obvodu zcela zdarma, dospělý doprovod zaplatí symbolických 50 korun. Lístky ale potřebují všichni, i ti nejmenší, v nulové hodnotě si je můžete pořídit na stránkách Měšťanské besedy nebo na místě před akcí,“ informuje místostarosta Ondřej Ženíšek.

Program karnevalu superhrdinů připravilo volnočasové centrum Skupovka. „Kromě tance a průvodu masek čekají děti i soutěže, kreativní zóna či fotokoutek se superhrdinskými rekvizitami. Rádi přivítáme nejen všechny superhrdiny, ale i kostýmy zvířátek, nadpřirozených bytostí, princů, princezen a další,“ dodává místostarosta Ladislav Nový.

ilustračmí foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy