QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Poznáte věci mrtvého muže, který zemřel pod koly vlaku nedaleko Třemošné? - FOTKY

30.01.2024 17:47

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří by mohli pomoci při identifikaci muže, který zemřel na kolejišti nedaleko Třemošné.

zemřelý_věci_pčr koláž.jpeg
zemřelý_věci_pčrzemřelý_věci_pčr koláž.jpegzemřelý_věci_pčr1zemřelý_věci_pčr2zemřelý_věci_pčr3zemřelý_věci_pčr4zemřelý_věci_pčr5zemřelý_věci_pčr6zemřelý_věci_pčr7

K nehodě došlo 1. prosince 2023 kolem půl sedmé večer na železniční trati Plzeň – Most nedaleko obce Třemošná. Muž vstoupil do kolejiště před přijíždějící vlak a utrpěl zranění neslučitelná se životem. U osoby nebyl nalezen žádný doklad totožnosti ani žádný jiný dokument.

Při ohledání těla bylo zjištěno několik důležitých poznávacích informací. "Muž má dvaceticentimetrovou jizvu na pravé straně hrudníku pod podpažní jamkou, dále dvě dvoucentimetrové jizvy při horním okraji žeber a několik dalších jizev na horních končetinách. Dále bylo zjištěno, že muž má o několik centimetrů kratší pravou dolní končetinu oproti levé," uvedla mluvčí policistů Michaela Raindlová.

Mělo by se jednat o muže asi 50 let, střední postavy vysoké 178 centimetrů, krátkých prošedivělých vlasů hnědé barvy a modrých očí. Muž měl strniště. Na sobě měl v okamžik střetu černou zimní bundu s tenkým bílým proužkem a kapucí velikosti M, tmavě modrý svetr s německými vlajkami na ramenou, modré triko s dlouhým rukávem, modré džíny, kotníkové boty značky Kilimanjaro velikosti 42.

U osoby nebyl nalezen žádný doklad totožnosti ani žádný jiný dokument. "Vzhledem k tomu, že se dosavadním šetřením nepodařilo zjistit totožnost zemřelého, prosíme všechny občany, kteří mají jakékoliv informace k osobě zemřelého muže, aby kontaktovali nejbližší obvodní oddělení nebo zavolali na bezplatnou linku 158," dodala Raindlová.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT