Na Silvestra a Nový rok do plzeňské zoo! Chystá se zajímavý program

29.12.2023 10:39

Silvestrovské dopoledne zpestří v plzeňské zoo sváteční program, na Nový rok čeká návštěvníky slevový bonus. Přinášíme informace.

CG0A3719

Využijte možnosti okusit výjimečnou atmosféru posledního dne roku v Zoologické a botanické zahradě města Plzně.

Dopolední programový blok začíná v neděli 31. prosince v 10 hodin a skončí půl hodiny po poledni. Především rodinám s dětmi nabídne silvestrovskou soutěžní stezku o ceny. Ta je zároveň dovede ke kádi se „zlatými“ rybkami v Tropickém pavilonu. Velice oblíbená hra a soutěž, kdy se samozřejmě nechytá živá rybka, ale její maketa, může úspěšnému „rybáři“ přinést při troše štěstí i několik dárků.

Kolem 13. hod. přivítají u hlavní pokladny v ul. Pod Vinicemi představitelé města a zoologické a botanické zahrady symbolicky posledního návštěvníka plzeňské zoologické a botanické zahrady roku 2023. Chybět nebude letos ani ponocný.

Zavítat do plzeňské zoologické zahrady se rozhodně vyplatí i 1. ledna. Vstupenka s tímto datem je současně slevovým bonusem umožňujícím další jednu návštěvu zahrady se slevou.

Sotva se odpoledne začne šeřit, nabízí zoologická a botanická zahrada další zážitek ­– slavnostní osvětlení různých proutěných ozdob včetně slona – letošní novinky, o které jsme informovali zde. A to vše za výrazně zlevněné vstupné (dospělí 100 Kč, děti 50 Kč).

Foto ilustrační QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT