Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Žena zabila svoji novorozenou dceru! Tělíčka se chtěla zbavit

04.04.2016 10:56

Z vraždy novorozené holčičky je obviněná 28letá žena, která po utajovaném těhotenství porodila na ubytovně. Odhalená byla ve chvíli, kdy se bezvládného tělíčka chtěla zbavit.

FOTO_Pavel Němeček (4)

Naprosto otřesný případ vraždy mají na stole krajští kriminalisté. Vyšetřují smrt novorozeného děvčátka v Tachově, které podle všeho zabila jeho vlastní matka. Ženu už soud poslal do vazby. Bohužel v poslední době se nejedná o jediný děsivý případ útoku na malé dítě na Tachovsku.

K vraždě novorozené holčičky došlo 26. března na ubytovně v Tachově. Smrt miminka má podle výsledků šetření na svědomí 28letá matka, která své těhotenství tajila. Novorozeně zabila hned po porodu. "Holčičku měla za použití násilí usmrtit a následně se jí pak chtěla zbavit mimo ubytovnu. To se ji však nepodařilo, jelikož byla u ubytovny odhalena. Dítěti byla přivolána zdravotnická záchranná služba, ale na následky zranění při převozu do nemocnice zemřelo," potvrdila mluvčí policie Jana Tomková.

Ženě hrozí až výjimečný trest, na soud si počká ve vazbě.

Na Tachovsku jde během několika dnů o další hrůzný čin na malém dítěti...

Bohužel krátce po této tragédii přijali policisté na Tachovsku další děsivý případ. Také v tomto případě bylo obětí dítě a k hrůznému činu došlo také tentokrát na ubytovně, pro změnu ve Stříbře. "Obětí je osmiměsíční chlapec. V rámci šetření vyšlo najevo, že v blíže nezjištěné době od 25. do 28.března, kdy dítě plakalo, jej měla 26letá matka fyzicky napadnout a způsobit mu těžkou újmu na zdraví. Se zraněným chlapcem pak navštívila 28. března lékařskou pohotovost a dítě bylo se závažným poraněním hlavy letecky transportováno do nemocnice," popsala další z případů policejní mluvčí.

Také v tomto případě bude žena na soud čekat ve vazbě. Na krku má obvinění kvůli těžkému ublížení na zdraví. Hrozí jí až 12 let za mřížemi.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte