Navštivte termální lázně Therme Eins se saunovým dvorem

11.10.2023 14:16

Máme pro vás tip na relax a odpočinek. Navštivte  Bad Füssing nedaleko českých hranic.

Paar im Saunahof_Therme Eins
Paar im Saunahof_Therme Eins2021_INSTA_1080x1080px_therme-textilfrei01_2022_Therme1_098201_2022_Therme1_205201_2022_Therme1_233601_2022_Therme1_2710Therme Eins

Nadělte si dárek a dopřejte si to nejvzácnější - čas pro sebe. Ponořte se do léčivých pramenů v termálních lázních Therme Eins v Bad Füssingu a načerpejte novou energii. Dopřejte tělu i duši odpočinek ve 12 různých lázeňských bazénech s teplotou vody mezi 30 – 42°C. Všude kolem ucítíte energii zdejšího sirného pramene, který vyvěrá ze 100metrové hloubky.

Zahřejte se v saunovém světě. Návštěvníky saunového dvora okouzlí místní bavorská pohoda. Neobyčejnou atmosféru vytváří nejen historický Rottarský dvůr, ale především různorodost saun a odpočinkových míst, parní lázně, široký výběr pokrmů a nápojů a sezónní procedury a peelingy.

Své tělo můžete nechat hýčkat také relaxačními masážemi. Vybírat můžete z pestré nabídky. Aromatická olejová masáž, masáž horkými kameny nebo havajská masáž Lomi-Lomi - výběr je na vás. A pokud stále nebudete mít dost, můžete své pokožce nadělit extra péči tělovým zábalem.

Bad Füssing patří k největším lázním ve střední Evropě, najdete zde hned několik lázeňských komplexů. Therme 1 jsou nejstarší lázně, které kromě termálních lázní disponují i unikátním saunovým dvorem. 

Zcela unikátní je ale zdejší Saunahof tzv. Saunový dvůr.

Ten vás jistě zcela uchvátí. Vystaven je v místě bývalého statku a zachovány jsou i staré architektonické prvky. Saun je tu celkem 8. Tam, kde se dříve skladovaly brambory, můžete zavítat do bramborové sauny, tam, kam se dříve dávalo seno, si užijete saunu vonící právě po sušené trávě.

Více o Bad Füssing

Lázně Bad Füssing leží 30 kilometrů od Pasova na hranici s Horním Rakouskem, 150 kilometrů od Mnichova, 250 kilometrů od Prahy, cca 200 km od Plzně.

  • Cesta autem: A3 Regensburg-Passau - výjezd Pocking/Bad Füssing, event. B 12 Mnichov-Passau - výjezd Tutting/Bad Füssing
  • Nejslunnější region Německa s nejmenším výskytem srážek
  • Léčí se tu pohybové ústrojí, revmatické potíže, poruchy látkového metabolismu, stavy po ochrnutí, ženské nemoci a všeobecná regenerace, a to silou 3 zdejších silných termálních pramenů.
  • Lázně dispoují téměř 15 000 lůžky (zhruba 500 rekreačních zařízení a 9 kempů)
  • Ubytování od jednoduchých pokojů v soukromí, letní byty, penziony až po luxusní hotely s vlastními termálními zařízeními

foto: Therme 1

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy