Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Dostanou Kralovice městské strážníky?

05.05.2010 16:21

V Kralovicích napjatě čekají jestli jim magistrát Plzně posvětí pár strážníků na výpomoc. Rada města ale rozhodne až na svém zasedání ve čtvrtek 13. května. původně se kralovičtí těšili na pomoc už od začátku května. 

kralovice

už za týden, po čtvrtečním zasedání rady města Plzně, se kralovičtí dozví, zda se jim dostane pomoci od plzeňských strážníků. V případě dohody by do města na severu Plzeňka měla jednou v týdnu jezdit dvoučlenná hlídka a strávit tam 8 hodin. Podobná spolupráce se už osvědčila v Přešticích na Plzni-jihu. "Policisté spolupracovali, rozdělovali si úkoly i části města. Po čase jsme ale zjistili, že pro nás bude lepší zařídit si vlastní městskou policii, která se Přešticím může věnovat celý týden," uvedl přeštický starosta Petr Fornouz.

Kralovice se už v minulosti pokoušely o podobnou dohodu s Rakovníkem nebo městem Rokycany. Ale pomoci se jim nedostalo. Snad se dohoda s Plzní vydaří, doufají tamější radní.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství