Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fanděte českým házenkářům přímo v Srbsku!

20.05.2010 11:24

V červnu odehraje národní tým mužů velmi důležitý kvalifikační duel s týmem Srbska. V Plzni se podruhé utká se Srby v odvetném zápase o postup na mistrovství světa 2011, které hostí Švédsko. Český svaz házené zve fanoušky i na úvodní zápas play-off v srbském Niše! Zúčastněte se zájezdu!

Jedinečnou šanci mají všichni fanoušci české házené, když Český svaz házené ve spolupráci se svým marketingovým partnerem připravil možnost zúčastnit se úvodního střetnutí play-off v srbském Niše.

Máte-li zájem do srbského Niše letět, můžete se přihlásit do pátku 21. května. A to na adrese: internet@chf.cz

"Kapacita je omezená, tak neváhejte!" vyzývá fanoušky házené Dagmar Hörnerová s tím, že odlet bude v den utkání, tedy v sobotu 12. června v 11 hodin z letiště Praha-Ruzyně a zápas se hraje od 18 hodin. "Nyní máte jedinečnou šanci na vlastní kůži zažít neopakovatelnou atmosféru balkánského házenkářského prostředí a pomoci českému celku vybudovat si dobrou výchozí pozici do odvety v Plzni."

Trenérka házené Dagmar Hörnerová zve samozřejmě i na plzeňské utkání. "Zápas se koná v hale TJ Lokomotivy Plzeň v sobotu 19. června od 15 hodin, čas ale ještě může být pozměněn na základě požadavků České televize, která bude utkání vysílat."

Předprodej vstupenek už začal prostřednictvím rezervačního systému ČSH ve středu 19. května. V prodeji jsou dva druhy vstupenek, a to vstupenky k sezení za 150 korun a vstupenky na stání za 80 korun.

"Pojďme divokým fanouškům ze Srbska ukázat, že i Plzeň umí svoje házenkářské idoly zdatně povzbudit!" hecuje fandy házené Hörnerová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT