QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Školák naboural s autem do stromu! V nemocnici skončili tři lidé - FOTKY

26.11.2018 14:03

Neštěstím skončila jízda teprve školáka, který měl vzít doma tajně auto a vyjet s kamarády na "výlet". Po nárazu auta do stromu musely zasahovat všechny složky IZS.

1
12

K nehodě došlo v neděli v podvečer na Tachovsku. Nejspíš jen se štěstím nedošlo k tragédii. I tak jsou následky ale velmi vážné.

"Z místa nehody jsme transportovali jednoho nezletilého se střednětěžkým poraněním na urgentní příjem FN Plzeň na Lochotíně, druhý nezletilý byl s lehkým zraněním předán na úrazovou ambulanci FN Plzeň na Lochotíně a 25tiletý muž na urgentní příjem," řekla k zásahu mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.

Jednoho z pasažérů v autě museli vyprošťovat hasiči. Policie se nehodou i dál zabývá. "Dopravní policisté šetří nehodu, ke které došlo včera navečer. Nezletilý neřidič, který seděl na místě řidiče vozidla Renault Megane, jel ve směru od Studánky na Lesnou v místě Písařova Vesce – Lesná na Tachovsku. Neměl zvládnout projetí levotočivé zatáčky, vozidlo se dostalo do smyku a následně mimo komunikaci, kde narazilo do stromu," popsala průběh nehody mluvčí policie Hana Kroftová s tím, že dechová zkouška u nezletilého, který řídil, byla s negativním výsledkem. 

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT