Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Pingpongový turnaj v TOTEMu nadchnul všechny hráče

17.04.2013 9:13

Netradičního turnaje se účastili vozíčkáři, kteří hráli proti hráči, který seděl na židli. Turnaj RDC Totem se všem moc líbil a ti nejlepší hráči si odnesli poháry a hodnotné ceny.

Dne 13.4. 2013 proběhl v plzeňském regionálním dobrovolnickém centru TOTEM první amatérský pingpongový turnaj s názvem Pingpongový BEZBAR CUP. Zúčastnilo se celkem 18 hráčů.

Zvláštností turnaje bylo přizpůsobení hry pro lidi na vozíku, kdy vozíčkář hrál s protihráčem, který při hře seděl na židli.

Všichni hráči pojali hru velmi vážně a snažili se podat co nejlepší výkony. Atmosféra byla příjemná, ve volném čase se povídalo a fandilo. Tři nejlepší hráči získali poháry a hodnotné ceny, ostatní si odnesli nejen motivaci pro větší trénink a dobrou náladu ze hry, ale také drobné ceny,“ prozrazuje hlavní organizátorka turnaje Veronika Máslová.

V průběhu turnaje si mohli hráči pochutnat na domácím moučníku a guláši. Velké poděkování si zaslouží sponzoři soutěže, kteří akci podpořili a věnovali vítězům turnaje krásné ceny. „Doufám, že nezůstane jen u prvního ročníku a na podzim budou moci hráči znovu porovnat své síly a samozřejmě příjemně strávit čas,“ dodává Veronika Máslová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství