Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Dopravní komplikace v Plzeňském kraji (16.05.2012 14:52:00)

16.05.2012 14:52

Chystáte se usednout za volant? Internetové noviny QAP.cz Vám ve středu 16. května přináší aktuální dopravní informace o situaci na silnicích v Plzeňském kraji!

Internetové noviny QAP.cz Vám ve středu 16. května přináší aktuální dopravní informace o situaci na silnicích v Plzeňském kraji!

V Rokycanské ulici v Plzni se asi 50 metrů pod odbočkou do Hřbitovní ulice před 14. hodinou střetla dvě osobní auta. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, místo je průjezdné jedním pruhem.

Na silnici č. 19 ve Vlkově u Spáleného Poříčí na jižním Plzeňsku směrem na Nezvěstice došlo kolem třičtvrtě na sedm ráno k nehodě osobního automobilu. Vůz skončil v příkopu, nikdo nebyl zraněn. Místo je průjezdné jedním pruhem.

Na silnici č. 1808 u Záluží poblíž Třemošné na severním Plzeňsku byla před třičtvrtě na sedm ráno viděna ležící opilá osoba.

Osobní auto havarovalo před půl sedmou ráno na silnici č. 605 u Ejpovic na Rokycansku, před nájezdem na D5 směrem na Plzeň. Nehoda se obešla bez zranění, vozidlo stojí v levém jízdním pruhu.

V Komenského ulici v Horažďovicích stojí na výjezdu z města od 6 hodin ráno odstavený porouchaný kamion. V místě funguje kyvadlová doprava.

Sledujeme pro Vás také dálnici D5!

Autobus a osobní auto se kolem 14. hodiny srazily na dálnici D5 u Ejpovic ve směru na Prahu, nikdo nebyl zraněn.

Ve směru na Rozvadov u Letkova mezi 57. a 80. km je neprůjezdný pravý jízdní pruh, do 10 hodin se tu čistí kanalizace.

U Rudné platí do 9. června 2012 do 18 hodin úplná uzavírka levého jízdního pásu od 3,83 km do 0. km směrem na Prahu. Počítejte tu s komplikacemi.  U Drahelčic se ve směru na Prahu kvůli tomu mezi 6. a 4. km tvoří kolon vozidel!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství