Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Adventní program v plzeňské zoo finišuje! Na řadě je živý betlém

20.12.2018 7:58

Speciální víkendové adventní akce v plzeňské zoo se blíží ke svému vrcholu. Poslední předvánoční program se odehraje v sobotu a přinese i živý betlém...

betlém zoo

Zoologická zahrada v Plzni připravila i na letošní advent speciální víkendový program. Ten jde v tomto týdnu do finále. Už v sobotu přinese tradiční živý betlém.

"Adventní program na statku Lüftnerka v Zoologické a botanické zahradě města Plzně vrcholí tuto sobotu 22. prosince tradičním živým hraným betlémem. Představení plné koled začne pod ozdobeným a rozzářeným smrkem na statkovém nádvoří v 15 hodin. Účast přislíbil biskup plzeňský monsignor Tomáš Holub," láká František Hykeš ze zoo s tím, že nesmrtelný příběh zrození Krista letos předvedou žáci Základní a mateřské školy Ludvíka Očenáška v Dolní Bělé na severním Plzeňsku. Ti budou v zoologické zahradě vystupovat vůbec poprvé.   

Zoologická zahrada nicméně nezavře ani během Vánoc. Na Štědrý den se chystá speciální program od 10 hodin, který vyvrcholí nadělováním šimpanzům.

FOTO: Zoologická a botanická zahrada města Plzně

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT