Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Kam vyrazit o víkendu za zábavou? Přinášíme tradiční tipy!

11.02.2022 13:11

O víkednu 12. a 13. února můžete vyrazit za zajímavými výstavami či na divadelní představení. Počasí bude přát také nadšencům do zimních sportů, skiareáy lákají ideálními podmínkami.

kulturu nezastaviš

Výstava fotografa Milana Janocha v Přešticích

Hra nejen se sluncem, tak se jmenuje nová výstava velkoformátových fotografií přeštického fotografa Milana Janocha v Černošíně. Zájemci ji mohou navštívit ve vstupním vestibulu tamního městského úřadu. Více jsme psali ZDE.

Na Šumavu na lyže či běžky

Šumavské skiareály hlásí skvělé podmínky. Ovšem i přes aktuální vyšší návštěvnost v době jarních prázdnin nejsou čekací doby u vleků nijak velké. Více jsme psali ZDE.

Výstava studentských prací v mázhauzu plzeňské radnice

V hodinách výtvarné výchovy a keramického kroužku připravili studenti Masarykova gymnázia v Plzni propracovaná výtvarná díla, která jsou do 17. února k vidění v mázhauzu plzeňské radnice. Více jsme psali ZDE.

Unikátní tvorba sochařky Moniky Immrové

V Galerii města Plzně aktuálně probíhá výstava sochařských děl sochařky Moniky Immrové . Umělkyně ve své tvorbě pracuje s tvarovým a barevným zjednodušením. Hraje si s architekturou prostoru a lidským měřítkem. Více jsme psali ZDE.

Valentýnský trh ve Farmaparku u Toma Ledce u Plzně

V neděli 13. února od 9 do 16:30 hodin můžete zavítat na speciální farmářské trhy se zábavným programem pro děti. Valentýnský farmářský trh se koná přímo před Farmaparem u Toma, takže si můžete užít svátek lásky i se zvířátky, opéct si špekáček na ohni a udělat si příjemný den se zamilovanou tématikou.

Kulturní víkend v Divadle J. K. Tyla

I tento víkend hraje plzeňské Divadle J. K. Tyla jako o život. Velké divadlo uvede v sobotu 12. února Čajkovského Šípkovou Růženku v baletních střevíčkách. V Novém divadle se v sobotu odehraje historický thriller Čarodějky ze Salemu (více ZDE). V neděli pak divadlo představí příběh malíře Bohumíra Lindauera LINDAUER? PĀKEHĀ!, Muzikantskou pohádku pro nejmenší diváky a jednu z největších operních stálic, francouzskou Carmen.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT