Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Zabijačka U Soptíka slavila úspěch! Předvedli se mistři řezníci, FOTKY

14.03.2015 17:08

Zabijačka v hospůdce U Soptíka v Plzni Bukovci nalákala během soboty řadu milovníků dobrého jídla. Krom zabijačkových lahůdek se ale návštěvníci mohli pokochat skutečným řeznickým uměním. Podívejte se na fotky!

Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (21)
Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (1)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (2)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (3)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (5)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (4)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (6)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (8)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (9)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (11)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (10)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (12)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (20)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (13)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (15)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (16)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (17)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (18)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (21)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (23)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (22)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (24)Zabijačka U Soptíka_QAP_foto (25)

Hospůdku U Soptíka v Plzni Bukovci během soboty ovládla tradiční staročeská zabijačka. Krom skutečně vyvedených zabijačkových specialit se mohli návštěvníci pokochat i zručností a umem mistrů řezníků, kterým šla práce skutečně od ruky.

V hospůdce U Soptíka v Bukovci se v loňském roce odehrál první ročník zabijačky a dá se říct, že ten druhý byl ještě úspěšnější. Do hospůdky během soboty proudily řady lidí nejen přímo z Bukovce ale i blízkého okolí. Milovníkům dobrého jídla se představili také mistři řezníci, kteří předvedli mistrovské kousky s nožem a bourání prasete i samotná příprava zabijačkových dobrot jim šlo parádně od ruky. Celodenní program moderoval jako v loňském roce Pan Kabát z rádia Kiss Proton, vyhlášený milovník jídla a zabijaček obzvlášť. 

"Vrátili jsme sem po roce, takzvaně na místo činu. Je to super, protože je tady taková ta vesnická pohoda, lidé se sem vrací, protože zabijačka prostě k tomu patří. Tady ta hospoda je k tomu navíc jako stvořená. Přivezli nám sem vynikající uzeniny z Pernarce, takže jsme spokojený. Řezníci fungují tak, jak mají, jsou to výborní chlapci. Umí tu svoji práci dělat tak, jak ji mají dělat. Já jsem hrozně rád, že jsem se sem nechal dneska přivézt, protože si můžu dát i pivo a k snídani už jsem posnídal vynikající ovar. Takovou snídani jsem viděl naposledy v Postřižinách," liboval si Pan Kabát z rádia Kiss Proton, který během dne potvrdil, že v gurmánské sféře je jako doma.

Během dne šel samozřejmě na odbyt gulášek, připravené bylo ale celkové speciální zabijačkové menu. Lidé si navíc mohli domů odnášet dobroty jako jitrnice, jelítka, ale i paštiku nebo škvarky. U Soptíka mají za sebou druhý ročník zabijačky a už teď je jisté, že se mají milovníci zabijačkových specialit na co těšit i do budoucna. Už v listopadu se chystá další zabijačkové "kolo".

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte