Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Play-off je za dveřmi! Na úvodní duely HC Škoda Plzeň zbývají poslední lístky

12.03.2018 10:54

Hokejoví indiáni už ve druhé polovině tohoto týdne otevřou brány čtvrtfinále. Čeká je Olomouc. Na oba zápasy zbývají v prodeji už poslední vstupenky.

Olomouc1

Hokejoví fanoušci Plzně už ladí hlasivky. Ve čtvrtek 15. března otevřou indiáni brány čtvrtfinále prvním utkáním proti Olomouci na domácím ledě. Druhý zápas se hraje hned v pátek 16. března.

Úvodní buly čtvrtečního zápasu padne už v 16 hodin. Klub vyjednal mimořádný začátek kvůli kolizi s večernímu utkání Viktorky v Evropské lize. V pátek už se hraje v tradičním čase od 17:30. 

Na oba duely zbývají v prodeji poslední vstupenky. Od pondělí 12. března se mohou do prodeje dostat navíc vstupenky, u kterých nevyužili opci majitelé permanentek Klasik. Vstupenky jsou v prodeji na portálech Sazky a online také na webu HC Škoda Plzeň. K mání jsou také v ticketingu Home Monitoring Arény v Plzni. Moc už jich ale opravdu nezbývá. Podrobnosti k cenám najdete zde.

Hokejoví indiáni zažili rekordní základní část...

Škodovka má za sebou základní část z říše snů. Získala vůbec nejvíc bodů v historii a o jeden bod dokonce překonala i rekord ze sezóny 2009/2010, ve které také získala Prezidentský pohár. Letos měla po základní části na svém kontě 107 bodů za osmadvacet výher, sedm vítězství v prodloužení nebo na nájezdy, devětkrát indiáni brali bod a jen osmkrát vyšli naprázdno.

Úvodní části sezóny kralovali indiáni s celkem 172 brankami, což znamená 3,31 gólu na zápas. Velkými hvězdami kádru se stali Milan Gulaš a Tomáš Mertl. Gulaš sice kvůli zranění nenastoupil do posledních tří zápasů, i tak se ale stal lídrem kanadského bodování. Hned za ním ovšem skončil Tomáš Mertl, ten se navíc stal zároveň nejlepším střelcem soutěže.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství