Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Policisté hledají osobu na fotografii. Poznáváte se nebo své blízké?

22.02.2022 18:39

Zjistit totožnost osoby, která je zachycená na obrázku, je velmi důležité při objasnění případu krádeže několika předmětů i peněz. Poznáváte sebe nebo své blízké na fotografii?

Svědek krádeže_PČR

V souvislosti s trestním případem pátrají policisté po totožnosti osoby - svědka, který by mohl být důležitý pro objasnění případu. "Plzeňští kriminalisté prověřují veškeré okolnosti nahlášeného případu, kde je dáno podezření ze spáchání přečinů krádež, porušování domovní svobody a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel 21. ledna v době od 12:45 do 13:05 hodin v ulici Josefa Lady v Plzni. Ten se měl nepozorovaně dostat nezajištěnými garážovými vraty do rodinného domu," uvedla mluvčí policistů Veronika Hokrová.

Z domu zmizely šperky v hodnotě za více jak 120 000 korun, které byly uložené ve šperkovnici v jedné z místností v prvním patře a z odložené dámské kabelky peněženka s osobními doklady, platebními kartami a dalšími cennostmi. "Policisté se případem aktivně zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena neznámá osoba, která by mohla být důležitá pro objasnění případu," dodala Hokrová s tím, že pokud někdo identifikoval osobu zachycenou na přiložené fotografii, má se neprodleně přihlásit na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolat na linku 158.

Foto:PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství