Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Zoo v Plzni nabídne další z víkendových akcí! Ponořte se do pravěku

19.07.2018 12:08

Plzeňská zoologická zahrada láká na nadcházející víkend na další ze speciálních akcí. Krom toho ale nabízí širokou škálu možností k zábavě...

_IGP7279

Plzeňská zoologická zahrada láká v průběhu léta návštěvníky nejen z Plzně, ale i ze širokého okolí.O tomto víkendu navíc pokračuje série speciálních akcí. V sobotu 21. července se odehraje v pořadí již třetí Den pravěkých technologií v pravěké vesnici u výběhu vlků a medvědů.

"Pravěká osada nabídne dětem i jejich rodičům možnost vyzkoušet si v rámci Dne pravěkých technologií mnohé z technologií a činností, které naši předkové prováděli dnes a denně, například zpracování hlíny pro výrobu keramiky, výrobu keramických nádob a kamenných nástrojů a ukázky ze života v pravěkém domě," láká spolek Oživené prehistorie. Program odstartuje v 10 dopoledne.

Do zoo samozřejmě nemusíte zavítat jen za pravěkými ukázkami. Také v letošním roce se může pochlubit celou řadou mimořádných přírůstků. V současné době už se navíc můžete vyrazit podívat i na lví trojčata, která se narodila letos na jaře. Podbornosti najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT