Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňští hokejisté se rozloučili se základní částí porážkou od Hradce! FOTKY

07.03.2014 20:32     07.03.2014 20:58

Hráči HC Škoda Plzeň nestačili ve 52. extraligovém kole na Hradec Králové a v posledním zápase základní části prohráli před domácím publikem 1:3. Do play-off půjdou až ze třetího místa!

DSC_5028

Plzeňská ČEZ Aréna hostila v pátek večer zápas posledního kola základní části extraligy. Ve 52. kole přivítali hráči HC Škoda Plzeň Mountfield Hradec Králové, který byl nad jejich síly. Plzeň prohrála na domácím ledě 1:3!

Mountfield Hradec Králové neměl přitom z posledních zápasů lichotivou bilanci. Na ledě soupeřů si nepřipsal vítězství už od 10. ledna, ovšem v Plzni se zadařilo. Škodovka si ani v poslední třetině nedokázala vytvořit potřebný tlak a to v konečném součtu znamená, že HC Škoda Plzeň půjde do vyřazovací části extraligy až z třetího místa!

Na první gól se čekalo až do 2. třetiny a postarala se o něj Plzeň. V 25. minutě rychlá kombinace domácích skončila u Mozíka, který pálil od modré a nemýlil se. Asistenci si připsali Kratěna a Lev. Bohužel si plzeňští fandové zakřičeli "gól" poprvé a naposledy. Ve 34. minutě srovnal na 1:1 Mertl. A hned v 38. minutě už se Hradec Králové ujal vedení díky Frühaufovi. Ani ve 3. třetině si už domácí nevytvořili žádný větší tlak, naopak v 55. minutě zvyšoval ještě na konečných 3:1 pro Hradec Pospíšil.

Plzeň tak po prohře v domácím prostředí přišla o druhé místo v tabulce, které si naopak pátečním vítězstvím vybojoval Třinec. Indiáni v play-off narazí na neoblíbeného soupeře z Brna. Začínat se bude v Plzni.

FOTO: Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství