QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U obce Borovno došlo k vážné dopravní nehodě. Zraněny byly dvě děti

27.04.2024 17:04

Všechny složky IZS zasahovaly krátce po poledni u vážné dopravní nehody, při níž byly zraněny dvě děti. Na místě přistával také vrtulník LZS.

Vrtulník

Vrtulník LZS transportoval do nemocnice třináctiletého chlapce, osmnáctiletá dívka byla převezena pozemní cestou. "Záchranáři si na místě převzali do péče ženu cca 18 let, která utrpěla středně těžké zranění při vědomí transportována na akutní příjem Fn-Lochotín. Chlapec 13 let také se středně těžkými zraněními při vědomí transportován cestou Lzs na Emergency Fn-Lochotín," uvedla mluvčí záchranky.

Doprava byla mezi obcemi Borovno a Míšov řízena kyvadlově. "Řidič ročník 1980 vozidla značky Ford Mondeo ve směru od obce Borovno na obec Míšov, kdy se při odbočování střetl s vozidlem stejné značky řidiče ročník 1957, které předjíždělo další vozidlo a první vozidlo značky Ford. Při nehodě došlo je zranění dvou osob, které jely jako spolucestující v prvním vozidle Ford . Alkohol byl na místě u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Policisté se nehodou dále zabývají," dodala policejní mluvčí.

Foto ilustruční

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24