Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Rekonstrukce Jasmínové ulice v Plzni se protáhne do příštího roku - FOTKY

21.11.2023 8:15

V červnu letošního roku byla zahájena rekonstrukce Jasmínové ulice v Plzni. Povrch silnice opravuje Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD), práce se nečekaně protáhnou až do příštího roku.

Jamínová rekonstrukce 1123_ŘSD (4)
Jamínová rekonstrukce 1123_ŘSD (4)Jamínová rekonstrukce 1123_ŘSD (1)Jamínová rekonstrukce 1123_ŘSD (2)Jamínová rekonstrukce 1123_ŘSD (3)

Oprava povrchu silnice vyjde ŘSD na 48,3 mil. Kč bez DPH. „Během provádění stavebních úprav bude opraven povrch v celém rozsahu Jasmínové ulice, kdy na převážné části řešeného úseku bude provedena kompletní výměna vozovkového souvrství včetně sanace aktivní zóny,” uvedl před zahájením stavby Adam Koloušek, mluvčí ŘSD.

Ukončení rekonstrukce bylo naplánováno na přelom roku 2023/2024. Stavební práce ale budou dle nejnovějších informací pokračovat i v příštím roce.

„Kvůli neočekávaným komplikacím s inženýrskými sítěmi v opravované Jasmínové ulici se stavební práce bohužel protáhnou i do následujícího roku. Část komunikace v úseku od Koterovské ulice už je nicméně průjezdná. Objízdné trasy naštěstí plzeňskou dopravu příliš neomezují,” uvedlo ŘSD.

Foto ŘSD

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství