Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na Domažlicku zloději hrozí až dva roky odnětí svobody

18.10.2021 10:33

V sobotu 16. října odpoledne došlo v malé vesničce v Carpaticích na Domažlicku k vloupání do vozidla. Zloděje přilákal batoh na zadním sedadle. Domažličtí policisté případ stále prošetřují.

Železniční_MIlan Janoch

Dne 16 října odpoledne přijali domažličtí policisté oznámení o vloupání do vozidla, ke kterému došlo v blíže nezjištěné době od 14:30 hodin do 17:03 hodin téhož dne na parkovišti v obci Capartice. Dosud neznámý pachatel spatřil batoh na zadním sedadle osobního vozidla značky Škoda Fabia a využil příležitosti. Rozbil okno a batoh ukradl. Společně s ním přišla majitelka o svazek klíčů a peněženku s finanční hotovostí, platební kartou a kartičkou pojištěnce. Celková škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na 1 299 korun, na vozidle vznikla škoda ve výši 1 tisíc korun.

„Policisté zajistili kriminalistické stopy a pořídili fotodokumentaci. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT