Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Sražení chodci v Klatovech! Záchranka zasahovala hned na dvou místech

29.08.2016 10:04     29.08.2016 12:43

Hned dvakrát během pouhé půl hodiny museli vyjíždět v pondělí dopoledne zdravotníci i policisté k nehodám, při kterých auto srazilo chodce. Obě nehody se staly na přechodech pro chodce!

FOTO_QAP_CZ (22)

Hodně rušno měla záchranka v pondělí dopoledne v Klatovech. Během pouhých třiceti minut došlo na dvou místech ke srážce auta s chodcem. Senior dokonce skončil v nemocnici v Plzni.

K první nehodě došlo v devět hodin ráno. "V ulici Nádražní jel řidič s vozidlem značky Škoda Felicia a pravděpodobně přehlédl přecházejícího chodce po přechodu pro chodce. Následně došlo ke srážce vozidla s chodcem. Muž, ročník narození 1929, byl převezen se zraněním do nemocnice v Plzni k ošetření," řekla k první z nehod mluvčí policie Dana Ladmanová.

Neuběhlo ani třicet minut a záchranka musela do terénu znovu. "Na ulici Vídeňské okolo 9:30 hodin řidič s osobním vozidlem Mazda srazil chodkyni na křižovatce ulic Plánická a Vídeňská. Řidič nedal přednost chodkyni, ročník narození 1975, přecházející po přechodu pro chodce, která utrpěla zranění a byla převezena do zdravotnického zařízení," říká k další z nehod policejní mluvčí.

Všechny okolnosti nehod policie dál šetří, nicméně je jasné, že alkohol tentokrát žádnou roli nesehrál. dechové zkoušky byly jak u řidičů, tak u chodkyně s chodcem negativní.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT