Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Bonusový programu Plzeňské karty rozšířil svoje výhody

26.09.2019 21:25

Držitelé Plzeňské karty mohou průkaz využít i mimo sféru dopravy. Díky Bonusovému programu mohou ušetřit při nákupech či výletech v Plzni i na Šumavě. Přinášíme podrobnosti.

dobíjení

Plzeňská karta slouží jako průkaz pro čerpání řady slev a výhod. Stačí jen ukázat kartu u smluvního partnera a využít slevu. Není potřeba žádná další registrace ani plnění podmínek.

Cílem Bonusového programu je poskytnutí bonusu ve formě slevy, případně dalších výhod držiteli Plzeňské karty při nákupu různého typu služeb a zboží. "Plzeňská karta v něm slouží jako průkaz pro čerpání slev u našich partnerů, kteří jsou v současné době nejen na území města Plzně a okolí, ale již také na Šumavě a v Bavorském lese," informují dopravní podniky.

Slevy v Bonusovém programu je možné čerpat s klasickou verzí Plzeňské karty, ať už je stará nebo nová, včetně jejích mutací jako je přívěsek pro prvňáčky nebo Plzeňská karta s logem Senior Pas. Výjimku tvoří Virtuální karta, kterou prozatím není možné užívat jako identifikátor u partnerů zapojených do Bonusového programu.

"Snažíme se nabídku partnerů pro vás neustále rozšiřovat a zlepšovat. Věříme, že s námi se nudit opravdu nebudete," říkají dopravní podniky s tím, že nápady, připomínky, či tipy na nové partnery, mohou držitelé poslat na email bonusovyprogram@plzenskakarta.cz.

Seznam partnerů je na webových stránkách Plzeňské karty.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT