Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Konec března by měl přinést už i slunečnou oblohu

23.03.2017 7:01

Podle nových týdenních výhledů meteorologů bude závěr března ve znamení spíš polojasné oblohy. Slunečné počasí by se mělo vrátit už o víkendu.

První jarní den lákal ven. Na mnoha místech padly teplotní rekordy.

Nová týdenní předpověď ČHMÚ sice neslibuje závratné oteplení, nicméně těšit se můžeme po čase opět i na polojasnou oblohu.

Ve čtvrtek bude ještě zataženo až oblačno, ojediněle se objeví déšť nebo přeháňky a teploty se dostanou mezi 9 a 13 stupňů. V pátek bude sice zpočátku také zataženo s přeháňkami, postupně už by ale mělo oblačnosti ubývat a mělo by být i polojasno. Teploty v noci klesnou mezi 6 až 2 stupně, přes den vystoupí mezi 10 až 14.

V sobotu nás čeká většinou polojasno, ráno se mohou vyskytnout ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 4 stupně až 0, odpolední budou mezi 10 až 14.

Neděle přinese opět polojasnou oblohu postupně by ale mělo mraků přibývat a dorazit by mohly i přeháňky, které budou od středních poloh sněhové. V noci naměříme +3 až -1 stupeň, přes den pak 7 až 11.

V pondělí už by ale mělo být zase polojasno až skoro jasno. Jen ráno se budou objevovat ojediněle mlhy. Noční teploty budou mezi +1 až -3 stupni, denní mezi 8 až 12.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Polojasno až skoro jasno, ojediněle mlhy. Během období přechodně oblačno a ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty +3 až -2 °C. Nejvyšší denní teploty 11 až 16 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT