Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Nová týdenní předpověď: Slunečné počasí vystřídají mraky a déšť

14.05.2018 7:01

Podle nové týdenní předpovědi do 21. května se s námi slunečné počasí na nějakou dobu loučí. Příští dny přinesou mraky, přeháňky i déšť a také ochlazení. 

FOTO_QAP_CZ (2)

V pondělí si ještě užijeme slunečnou oblohu. Čeká nás jasno nebo polojasno, od jihu ale budou přibývat mraky a objevit by se mohly i přeháňky. Teploty se vyšplhají mezi 21 až 25 stupňů. 

V úterý už bude oblačno až zataženo a postupně se na většině území bude vyskytovat déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 11 až 7 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 14 až 18. 

V podstatě se stejným počasím pak musíme počítat i v dalších dnech. Od středy až do pátku bude obloha oblačná až zatažená. Objevovat se budou přeháňky i déšť a odpolední teploty se budou pohybovat v rozmezí 15 až 20 stupňů. V noci budou teploty klesat na zhruba 10 stupňů. 

Zlepšení by bohužel nemělo přijít ani na víkend. Podle vyhlídky ČHMÚ bude také od soboty do pondělí většinou oblačno s přeháňkamu. Noční teploty se budou pohybovat mezi 11 až 6 stupni, denní mezi 16 až 20, postupně mezi 19 až 23.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT