Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Výstava psů na zámku Březina

04.06.2010 14:16

V obci Březina u Rokycan v uplynulém víkendu hostili tradiční oblastní výstavu psů. Sjela se sem více než stovka krasavců. V rámci výstavy probíhal i bohatý doprovodný program. Další ročník úspěšné akce se uskuteční už v září.

psi4
psi1psi2psi3psi4

Malebná obec Březina, jejíž chloubou je zámek Březina, hostila uplynulý víkend tradiční výstavu psů. Na akci se sjela stovka krasavců, kteří se před výstavou museli podrobit veterinární prohlídce. Zahájení výstavy proběhlo úderem půl desáté a pak už nic nebránilo tomu, aby probíhalo posuzování ve čtyřech kruzích. "Zde se jako kvalitní a objektivní rozhodčí představili Zdeněk Kliment, Lenka Frnčová, ing. Václav Vlasák, Anna Goldfussová a jako čekatel ing. Michaela Přibáňová. Posuzování všech třiceti pěti plemen psů probíhalo v třídě dorostu, mladých, otevřené, pracovní, vítězů a veteránů s tradičním označením klasifikace psů," uvedl Karel Moulis za ochránce přírody z Rokycan. O hudební doprovod během akce se již tradičně starali lovečtí trubači Přátelé z Rokycan. "V rámci výstavy probíhal i bohatý doprovodný program a nutno podotknout, že panovalo i příjemné počasí navzdory ne příliš dobrým předpovědím. Kvalitně připravené bylo i občerstvení zajišťované tradičně firmou Koloc," dodal ještě Moulis. Výstava se vyvedla, byla precizně připravena a oslovila i nemysliveckou veřejnost. "Tím však aktivity rokycanských myslivců nekončí. Kromě řady mysliveckých, loveckých i kynologických akcí již nyní připravují další ročník výstavy psů. Ten se uskuteční 17. září 2011 a již nyní Jste srdečně zváni," dodal Moulis k činnosti myslivců.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT